italiensk inspirasjon

Your trip around the real italian flavour...

Riccioli_gorgonzola_pere_noci.JPG
Risotto_Frutti_Mare.jpg

Risotto ai frutti di mare

fra fredag 6. Mai
til
torsdag 19. Mai

Tradisjonell rett fra den italienske kusinen.
Risotto med sjømat er perfekt og frisk til sommeren, rikt og smakfullt forslag til store begivenheter også.
17. mai kommer ( Hurra for Norge! ) og vi vil gjerne feire det med denne spesiel italiensk hovedrett.

FORRETT: "Tagliere Italo Classico"
Tagliere med utvalg av ost, skinker og hjemmelagede småretter
(Gluten, Melk)

HOVEDRETT: HOVEDRETT: "Risotto ai frutti di mare"
Ris med sjømat
(Bløtdyr, sulfitter)

DESSERT: “Hjemmelagde Gelato’’
Stor porsjon av Italos hjemmelagde gelato - valgfri smak
(xxx)

PRIS: NOK 579-

Du kan også velge enkeltvis eller andre retter fra vår faste meny

Riccioli al Gorgonzola, Pere e Noci

Pasta med gorgonzola, pærer og valnøtter

fra fredag 3. June
til
torsdag 16. June

Gorgonzola er en av verdens eldste blåmuggost.
Det produseres hovedsakelig i de norditalienske regionene Piemonte og Lombardia. Vanligvis tar det tre til fire måneder å oppnå full modning. Den kan ha en mild til skarp smak avhengig av alder.

FORRETT: "Tagliere Italo Classico"
Tagliere med utvalg av ost, skinker og hjemmelagede småretter
(Gluten, Melk)

HOVEDRETT: "Riccioli Gorgonzola, pere e noci"
Pasta med gorgonzola, pærer og valnøtter
(Gluten, melk, nøtter)

DESSERT: “Hjemmelagde Gelato’’
Stor porsjon av Italos hjemmelagde gelato - valgfri smak
(xxx)

PRIS: NOK 549-

Du kan også velge enkeltvis eller andre retter fra vår faste meny