italiensk inspirasjon
Your trip around the real italian flavour...


Risotto ai frutti di mare
fra fredag 6. Mai
til
torsdag 19. Mai
Tradisjonell rett fra den italienske kusinen.
Risotto med sjømat er perfekt og frisk til sommeren, rikt og smakfullt forslag til store begivenheter også.
17. mai kommer ( Hurra for Norge! ) og vi vil gjerne feire det med denne spesiel italiensk hovedrett.
FORRETT: "Tagliere Italo Classico"
Tagliere med utvalg av ost, skinker og hjemmelagede småretter
(Gluten, Melk)
HOVEDRETT: HOVEDRETT: "Risotto ai frutti di mare"
Ris med sjømat
(Bløtdyr, sulfitter)
DESSERT: “Hjemmelagde Gelato’’
Stor porsjon av Italos hjemmelagde gelato - valgfri smak
(xxx)
PRIS: NOK 579-
Du kan også velge enkeltvis eller andre retter fra vår faste meny
Riccioli al Gorgonzola, Pere e Noci
Pasta med gorgonzola, pærer og valnøtter
fra fredag 3. June
til
torsdag 16. June
Gorgonzola er en av verdens eldste blåmuggost.
Det produseres hovedsakelig i de norditalienske regionene Piemonte og Lombardia. Vanligvis tar det tre til fire måneder å oppnå full modning. Den kan ha en mild til skarp smak avhengig av alder.
FORRETT: "Tagliere Italo Classico"
Tagliere med utvalg av ost, skinker og hjemmelagede småretter
(Gluten, Melk)
HOVEDRETT: "Riccioli Gorgonzola, pere e noci"
Pasta med gorgonzola, pærer og valnøtter
(Gluten, melk, nøtter)
DESSERT: “Hjemmelagde Gelato’’
Stor porsjon av Italos hjemmelagde gelato - valgfri smak
(xxx)
PRIS: NOK 549-
Du kan også velge enkeltvis eller andre retter fra vår faste meny