fra 15. November
til
30. November
Denne risottoen er tilberedt med en spesiell ost fra Lombardia: Taleggio. Denne osten er oppkalt etter opprinnelsesdalen Val Taleggio, og har en sterk lukt, men smaken er relativt mild og den smelter godt. Under osteproduksjon bringes den sure melken til laboratoriet og oppbevares i trehyllene i kamrene, også i huler i henhold til tradisjonen. Myke toner av frukt spiller i harmoni med en sammensetning av milde og smøraktige toner, og avsluttes med en syrlig ettersmak som henger igjen på ganen.
FORRETT: "Tagliere Italo Classico"
Tagliere med utvalg av ost, skinker og hjemmelagede småretter
(Gluten, Melk)
HOVEDRETT: "Risotto della valle"
Risotto med salsiccia pølse og taleggio saus
(Melk, sulfitter)
DESSERT: “Hjemmelagde Gelato’’
Stor porsjon av Italos hjemmelagde gelato - valgfri smak
(xxx)
PRIS: NOK 564-
Du kan også velge enkeltvis eller andre retter fra vår faste meny