italiensk inspirasjon

Your trip around the real italian flavour...

tonno_e_carciofini_edited.jpg
Risotto_Frutti_Mare.jpg

Risotto ai frutti di mare

fra fredag 6. Mai
til
torsdag 19. Mai

Tradisjonell rett fra den italienske kusinen.
Risotto med sjømat er perfekt og frisk til sommeren, rikt og smakfullt forslag til store begivenheter også.
17. mai kommer ( Hurra for Norge! ) og vi vil gjerne feire det med denne spesiel italiensk hovedrett.

FORRETT: "Tagliere Italo Classico"
Tagliere med utvalg av ost, skinker og hjemmelagede småretter
(Gluten, Melk)

HOVEDRETT: HOVEDRETT: "Risotto ai frutti di mare"
Ris med sjømat
(Bløtdyr, sulfitter)

DESSERT: “Hjemmelagde Gelato’’
Stor porsjon av Italos hjemmelagde gelato - valgfri smak
(xxx)

PRIS: NOK 579-

Du kan også velge enkeltvis eller andre retter fra vår faste meny

Sapore di Amalfi

Pasta med tunfisk, artisjokker og cherrytomater.

fra fredag 22. april
til
torsdag 5. mai

Amalfi er hovedbyen på kysten den ligger på, kalt Costiera Amalfitana.
Amalfikysten er kjent for sin produksjon av Limoncello-likør.
I 1864 forlot Henrik Ibsen Christiania og dro til Amalfi og Sorrento i selvpålagt eksil, han tilbrakte 27 år der.
Amalfi er inkludert i UNESCOs verdensarvliste.

FORRETT: "Tagliere Italo Classico"
Tagliere med utvalg av ost, skinker og hjemmelagede småretter
(Gluten, Melk)

HOVEDRETT: "Sapore di Amalfi"
Pasta med fersk tunfisk, artisjokker og cherrytomater
(Gluten, fisk)

DESSERT: “Hjemmelagde Gelato’’
Stor porsjon av Italos hjemmelagde gelato - valgfri smak
(xxx)

PRIS: NOK 559-

Du kan også velge enkeltvis eller andre retter fra vår faste meny